ale ten czas zapierd.....

Wielu z was prosiło o zlot nad morzem, no to się doczekaliście

No to zaczynamy :
Kiedy : 13.05.-18.05.2025
Gdzie : Ostrowo
a dokładnie tu : https://www.google.com/maps/place/O%C5% ... FQAw%3D%3D
Ośrodek Wodnik : https://www.wczasywodnik.pl/
Ośrodek położony jest ok. 200 m od morza, wystarczy przejść przez ulicę, kawałek przez las i już jesteśmy na plaży. Tak więc pakować ręczniki, kąpielówki i zamawiać pogodę

Tym razem do dyspozycji mamy jak na moje oko naprawdę wysokiej klasy domki oczywiście z łazienką i kuchnią, chociaż część domków ma kuchnie do wspólnego użytku (liczy się kolejność zgłoszeń). Przez dobry standard niestety i cena wysoka, ale uwierzcie mi, że niełatwo jest znaleźć o tej porze nad morzem czynny ośrodek....
Rozkłada się to następująco:
8 domków (4 os) - dwupiętrowych z łazienką i kuchnią
6 domków (4 os) - parterowych z łazienką i kuchnią
3 domki (4 os) - z łazienką i kuchnią wspólną
6 pokoi (2 os) - z łazienką i kuchnią wspólną
Oczywiście w każdym domku i pokoju jest własna lodówka.
Czyli maks. 80 miejsc
UWAGA !! W TYM ROKU NIESTETY BRAK ŚNIADAŃ
Bardzo was za to przepraszam, ale ośrodek nie ma możliwości przygotowania nam śniadań na miejscu a jak to o tej porze nad morzem bywa, większość rzeczy w tym knajpy są jeszcze pozamykane, więc niestety ale w tym roku śniadania jak i reszta wyżywienia we własnym zakresie.
Ośrodek jest bardzo kameralny, na ośrodku są grille przy domkach, tak jak pisałem w pełni wyposażone kuchnie, a co do ogniska to jestem w trakcie negocjacji

Plan zlotu :
13.05.2025 – wtorek
Przyjazd, moje coroczne przemówienie

14.05.2025 – środa
Wyjazd w stronę Łeby, zwiedzanie wydm (spacer po parku narodowym), zwiedzanie tajnej wyrzutni rakiet V2.
15.05.2025 – czwartek
wyjazd do galerii Pępowo i zwiedzanie http://vwmuseum.pl/pl/
16.05.2025 – piątek
wyjazd na Hel, zwiedzanie muzeum kolei wąskotorowej (planowany jest również przejazd kolejką), następnie parkujemy na strzeżonym parkingu i czas wolny, każdy zwiedza hel na własną rękę, latarnia, Fokarium, umocnienia wojenne, a może po prostu chill w knajpie, co tylko dusza zapragnie. Później wspólny powrót na ośrodek bo trasa półwyspem helskim jest naprawdę fajna!
17.05.2025 – sobota
tu jeszcze szukam pomysłu...

Pod koniec lutego jestem na miejscu to będę szukał czegoś ciekawego w pobliżu
18.05.2025 – niedziela
Wyjazd do domu

Koszt zlotu :
Jak co roku, staram się utrzymywać koszty na jak najniższym poziomie, ale niestety niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć

Cena za osobę :
890 PLN
kwestia dzieci i kosztów, właścicielka jeszcze myśli, tu będziemy tradycyjnie podchodzić do tematu indywidualnie już na zlocie, na pewno się z nią jakoś dogadamy
Cena zawiera :
- 5 noclegów niestety bez śniadania w tym roku!!
- wstęp do środowej atrakcji + parking
- wstęp do muzeum galeria Pępowo
- wstęp do muzeum na helu + parking
- koszulkę
- naklejkę
- prezent powitalny
- składkę na puchary i nagrody końcowe
- ognisko / opłatę klimatyczną itp.
Tradycyjnie pełna przedpłata na konto, ponieważ zlot już w maju, prośba aby wpłat dokonywać najpóźniej do 31.03.2025, jednak będę wdzięczny za wcześniejsze wpłaty, nie ukrywam że muszę trochę rzeczy wcześniej popłacić
Dane do Przelewu : (nie zmienione od lat )
Krzysztof Buczkowski
78 1020 3352 0000 1102 0080 4799
zapisy jak zawsze proszę kierować na maila :
sciroccorider83 (małpa) o2.pl
przy rejestracji proszę podać :
Nick
imię + nazwisko
który domek i z kim (ACHTUNG!!! z uwagi na ograniczoną ilość miejsc, obowiązuje kolejność zgłoszeń!!)
rozmiar koszulki, damska czy męska - wymażony kolor ???
W tym roku taka nowość, postaram się spełnić marzenia, oczywiście proszę o kolory
podstawowe, typu czerwony, zielony, niebieski, a nie jakiś "miętowy" czy "malahitowy" albo sinokoperkowy róż

SC1 / SC2 / SC3 czy dupowóz
Zdrowych , Wesołych kochani! Trzymajcie się ciepło i szykujcie fury na maj

Do zobaczenia !!!