wszystko o... CARAUDIO

Jeśli masz jakiś problem techniczny ze swoim Scirocco mk1 lub mk2, tu zapytaj o rozwiązanie.
Awatar użytkownika
obar
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 4465
Rejestracja: 16 paź 2007, 23:16
Model: Scirocco II
Numer GG: 5123300
Lokalizacja: Słupsk

Re: wszystko o... CARAUDIO

Post autor: obar »

Jeśli chodzi o dupowóz to ja się przerzuciłem na Kenwooda. Zupełnie inna dynamika i podział detali w muzyce. Oczywiście mam kilka typów modeli, bo nie wszystkie grają dobrze.
SOME DO DRUGS, OTHERS DO BOTTLES.
I SOLVE MY PROBLEMS WITH WIDE OPEN THROTTLES!

Szeroki MKII 2.0 16V
Awatar użytkownika
czarodziejka
Zaawansowany
Zaawansowany
Posty: 857
Rejestracja: 30 lis 2007, 14:49
Model: Scirocco II
Numer GG: 2478779
Lokalizacja: Szczecinek

Re: wszystko o... CARAUDIO

Post autor: czarodziejka »

No więc tak...
Deh p7900ub będzie leżał jako zapasowy/awaryjny.
Deh x9600bt leci na sprzedaż, albo gdzieś w modelarni go podłączę przez zasilacz, jeszcze nie wiem, ale raczej sprzedam...
Do sroczki wpadnie niedługo deh s720dab, wiem, wiem, ani to ulubiona winda, ani hi-end brzmienia... Wygrała wszechstronność i wygoda w codziennym użytkowaniu. Mam nadzieję że jakość dźwięku też będzie akceptowalna.
Chwilowo raczej tyle w temacie mojego CA ;) Jak pokręcę, poustawiam i osłucham s720dab to może dodam jakiś filmik albo coś, jak nie zapomnę ;)
"Pasja - po to by realizować marzenia, nie po to by być lepszym od innych"
http://www.youtube.com/watch?v=xuuB8UAmO48
http://www.youtube.com/watch?v=mzAY8qrQcAY
Obrazek
Awatar użytkownika
czarodziejka
Zaawansowany
Zaawansowany
Posty: 857
Rejestracja: 30 lis 2007, 14:49
Model: Scirocco II
Numer GG: 2478779
Lokalizacja: Szczecinek

Re: wszystko o... CARAUDIO

Post autor: czarodziejka »

Mam pytanie dotyczące radia pioneer DEH s720 dab.
Potrzebowałem odpiąć akumulator w aucie, radio było wyłączone i miało zdjęty panel, tak samo było podczas podłączania akumulatora po kilku dniach lecz radio już nie zadziałało, nie włącza się wogóle.
Czy mogło ulec uszkodzeniu? Czy może ma jakąś blokadę antykradzieżową?
Aha, remote podaje sygnał na wzmacniacz, bo ten się włącza...
Ktoś, coś w temacie ??
"Pasja - po to by realizować marzenia, nie po to by być lepszym od innych"
http://www.youtube.com/watch?v=xuuB8UAmO48
http://www.youtube.com/watch?v=mzAY8qrQcAY
Obrazek
Awatar użytkownika
obar
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 4465
Rejestracja: 16 paź 2007, 23:16
Model: Scirocco II
Numer GG: 5123300
Lokalizacja: Słupsk

Re: wszystko o... CARAUDIO

Post autor: obar »

To dziwne, że remote załącza wzmacniacz skoro radio nie daje oznak życia... Może sekcja zasilania padła. Trzeba by sprawdzić co tam się stało na wejściu. Jest jeszcze opcja, że panel odmówił posłuszeństwa. To by wyjaśniało, czemu radio nie działa a wzmacniacz tak.
SOME DO DRUGS, OTHERS DO BOTTLES.
I SOLVE MY PROBLEMS WITH WIDE OPEN THROTTLES!

Szeroki MKII 2.0 16V
Awatar użytkownika
czarodziejka
Zaawansowany
Zaawansowany
Posty: 857
Rejestracja: 30 lis 2007, 14:49
Model: Scirocco II
Numer GG: 2478779
Lokalizacja: Szczecinek

Re: wszystko o... CARAUDIO

Post autor: czarodziejka »

Przycisk "reset" też nie pomógł.
Dziś będę reklamował, zobaczymy co z tego wyjdzie..
"Pasja - po to by realizować marzenia, nie po to by być lepszym od innych"
http://www.youtube.com/watch?v=xuuB8UAmO48
http://www.youtube.com/watch?v=mzAY8qrQcAY
Obrazek
ODPOWIEDZ