wspominałem o tym na rozdaniu nagród, ale nie wiem czy każdy słuchał, stąd moja oficjalna informacja i zachęta dla tych wszystkich , którzy nie nasycili się jeszcze w tym roku zlotami Scirocco

tradycyjna forma :
Gdzie ?
https://goo.gl/maps/YXx7KTBPpmWCazS87
kiedy ?
04-07.07.2019
zakwaterowanie
namioty
koszt zlotu
ok. 50 EUR w tym śniadanie i naklejka zlotowa. Rzeczy typu koszulka, kubek pamiątkowy płatne osobno i tylko przy uprzednim zamówieniu !!!
dlaczego warto ?
W tej chwili największy zlot w Niemczech z najciekawszymi autami, jeden z niewielu ostałych zlotów na niemieckiej ziemi. W tym roku wyjątkowy ponieważ obchodzi swoje 15 lecie, przy okazji będzie obchodzone na zlocie również 20 lecie Forum Scirocco (10 lecie było na Nurburgringu), niektórzy z was byli wtedy ze mną na tej imprezie

polska ekipa
Nie ukrywam że bardzo bym się cieszył, gdybyśmy w tym roku pojechali przynajmniej w kilka samochodów i godnie reprezentowali nasz kraj, aby Niemcy nie myśleli że tylko oni do nas muszą przyjeżdżać aby się z nami spotkać

Po zwiedzaniu muzeum, uderzamy tradycyjnie do MC Donalda na przeciwko i wyruszamy w stronę zlotu, tak aby popołudniu dojechać na miejsce :
SŁUBICE - MUZEUM VW - ok 4 godz.
MUZEUM VW - ZLOT - ok. 1,5 godz.
Do naszej ekipy chce dołączyć również kilka niemieckich aut, które również by z nami poszły na wystawę i następnie razem pojechały na zlot

Tak więc kto chętny to serdecznie zapraszam na fajnie spędzony weekend, dobrze by było abyście mi napisali mailem że chcecie jechać, to zgłosił bym również do organizatora aby nam zajęli jakoś plac, a co do koszulek to tak jak wspominałem, te trzeba zamawiać z wyprzedzeniem, najlepiej do 03.06.2019
http://www.days-of-dorfmark.de/merchandise.php
w linku widzicie, jakie są motywy i kolory , czyli SC1, SC2, SC3, Corrado oraz w jakich kolorach i wymiarach. To samo jeśli chodzi o kubki.
Koszt jednej koszuli to 16 EUR, a kubka 10 EUR.
Jeśli chodzi o Kartodrom, to również są miejsca ograniczone, rozmawiałem przed chwilą z Saschą i również w tym przypadku czeka na nasze zgłoszenia do 03.06.2019 !!, koszt kartodromu to 25 EUR za 30 min jazdy !!!! Także naprawdę super.
Reasumując : ZAPRASZAM i ZACHĘCAM. Zapisy tradycyjnie u mnie na mailu lub telefonicznie.
Pozdrowienia i do zobaczenia w lipcu u naszych zachodnich sąsiadów !