15 lat Scirocco Team Portal - jak z bicza strzelil!
- AgaZaKa
- Zaawansowany
- Model: Scirocco II
15 lat Scirocco Team Portal - jak z bicza strzelil!
Wlasnie skladalam spoznione zyczenia urodzinowe Rudej i przypomnialo mi sie, ze portal wystartowal 1 pazdziernika 2003, to juz 15 lat! Strona troche podupadla, ale forum jeszcze zyje, no i oczywiscie super zloty organizowane przez Sciroridera.
Tak sie sklada, ze Kamil dzisiaj do mnie przylatuje, wiec jutro nie omieszkamy wzniesc toastu za te 15 lat. Kamila poznalam przez STP w 2005r. Sciro nie mam juz od paru lat, ale ciagle jestem wierna VAG.
Wszystkiego najlepszego dla Was!
Tak sie sklada, ze Kamil dzisiaj do mnie przylatuje, wiec jutro nie omieszkamy wzniesc toastu za te 15 lat. Kamila poznalam przez STP w 2005r. Sciro nie mam juz od paru lat, ale ciagle jestem wierna VAG.
Wszystkiego najlepszego dla Was!
- Mowad
- Fanatyk
- Kontakt:
Re: 15 lat Scirocco Team Portal - jak z bicza strzelil!
O kurcze, ale to zleciało. Fajnie, że Wam się jeszcze chce ogarniać forum na tyle, żeby funkcjonowało. Bardzo dużo for padło po zyskaniu popularności przez facebooka i innych portali społecznościowych, a to forum jakoś żyje, chyba też dzięki temu, że te samochody mamy od wielu lat (niektórzy kolejny egzemplarz, niektórzy po przerwie wrócili do scirocco, a są i tacy co mają ciągle tan sam), co za tym idzie chyba nie do końca jesteśmy tym pokoleniem fb i insta 

------------------->
<-------------------
Nasza Scala na forum i w TV - Teleekspress 2010, TVN Turbo 2012, TVN Turbo 2013

Nasza Scala na forum i w TV - Teleekspress 2010, TVN Turbo 2012, TVN Turbo 2013
...dala. Więc wytrwałości życzę wszystkim.
Fajnie że nadal jest ta strona .jestem z wami też już spory czas jakieś 8 lat i zaglądam tu codziennie czy coś się dzieje .I mam.nadzieję że będzie te forum ciągle. Chociaż brakuje mi tych czasów gdy co dzień kilka osób pisało posty opisując co robili i jakie plany
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
- Sołtys
- Fanatyk
- Numer GG: 1978368
- Kontakt:
Wiele temu forum zawdzięczam
Przesiadywało się kiedyś nocami a i teraz chętnie się wertuje posty. Pozdrawiam i jak to się mówi Sto lat !!! 

- scirorider
- Pisarz
Ojej !
No to gratulacje ! i STO LAT ! Dzięki temu Forum poznałem wielu wspaniałych ludzi i mam nadzieję, że będzie wam się chciało utrzymać je przez kolejne 15 lat !
Pozdrawiam was ciepło Aga
No to gratulacje ! i STO LAT ! Dzięki temu Forum poznałem wielu wspaniałych ludzi i mam nadzieję, że będzie wam się chciało utrzymać je przez kolejne 15 lat !
Pozdrawiam was ciepło Aga

- obar
- Fanatyk
- Numer GG: 5123300
To już 15 lat? O kurcze. Fajnie się wspomina najpierw szare forum, potem w nowej odsłonie, potem upgrade. Dużo wspomnień, dużo poznanych fajnych ludzi. Mam nadzieję, że stara paczka będzie się trzymać tutaj kolejne 15 lat, a i też że przybędzie parę nowych twarzy i projektów
.
Sto lat!
Pozdrowionka dla wszystkich

Sto lat!
Pozdrowionka dla wszystkich

SOME DO DRUGS, OTHERS DO BOTTLES.
I SOLVE MY PROBLEMS WITH WIDE OPEN THROTTLES!
Szeroki MKII 2.0 16V
I SOLVE MY PROBLEMS WITH WIDE OPEN THROTTLES!
Szeroki MKII 2.0 16V
jubilatowi pozostaje życzyć tylko większej aktywności użytkowników - posiadaczy srok!!
Faktycznie czas leci, ale forum zyje dzieki Wam, dzieki uzytkownikom.
Tez od wielu lat juz nie posiadam Scirocco, ale skoro forum ciagle zyje to warto o to dbac. Strona zostala przekonwertowana do plikow statycznych ze wzgledow bezpieczenstwa, niestety polularnosc domeny scirocco.pl zacheca hackerow do czestych prob włamania i nie nadarzałam z updatami osobnego silnika, bo forum stoi na innym skrypcie niz strona. Byc moze sie to kiedys zmieni i strona znowu bedzie dynamiczna
Dziekuje moderatorom za czas poswiecony na sprzataniu, uzytkownikom za aktywnosc!
Ruda
Tez od wielu lat juz nie posiadam Scirocco, ale skoro forum ciagle zyje to warto o to dbac. Strona zostala przekonwertowana do plikow statycznych ze wzgledow bezpieczenstwa, niestety polularnosc domeny scirocco.pl zacheca hackerow do czestych prob włamania i nie nadarzałam z updatami osobnego silnika, bo forum stoi na innym skrypcie niz strona. Byc moze sie to kiedys zmieni i strona znowu bedzie dynamiczna

Dziekuje moderatorom za czas poswiecony na sprzataniu, uzytkownikom za aktywnosc!
Ruda
- Aniasciro
- Zaawansowany
- Numer GG: 217968
I mimo, iż jakoś mi nie po drodze do tego co było ... Inne priorytety, zainteresowania..... to jednak Sciro nadal jest i oby było jak najdłużej. Fajnie tu zajrzeć i zobaczyć, że nadal jesteście 
Wiele serc, jedno bicie.... Scirocco ponad życie....