A oni mają tam już te dwa stanowiska serwisowe zrobione czy nadal puste garaże stoją?
Mam nadzieję, że nie będzie żadnego pierdololo na płytach poślizgowych i pseudo szkoleń z nauki jazdy tylko samo ściganie?

A planujesz jakąś awarię żeby sprawdzić ich profesjonalizm? ;]
W takim razie trzeba zrobić odpowiedni zapas części, na hol srokę i targamy do ciebie na reanimację.
sprawdzaja ale ja np mam 121db na odcince 7800obr ale na 3000obr/ jak sprawdzja to u mnie jest 67dbscirorider pisze: ↑24 gru 2017, 12:12 Kamil,
porpawiłem a propos wydechu, wg. regulaminu toru jest to 98 DB przy 3/4 obrotów silnikaJak bardzo będzie to kontrolowane to nie wiem, tor mamy na wyłączność, więc myślę jak jakiś będzie trochę głośniejszy to się nie przypierdzielą, chociaż chłopaki maja tam lambo na torze, które spełnie tę normę więc nie powinno być problemu, to chyba chodzi o to żebyś ktoś nie przyjechał bez wydechu, czyli wiejskim WRC
![]()
Pozdrowienia
ja napewno bede laweta w razie (odpukac) gdyby cos uzycze
ogólnie będzie taka możliwość, jednak, najpierw mają pierwszeństwo ci co przyjadą na cały zlot, ponieważ jak zawsze jest ograniczona liczba miejsc. Ewentualnie gdyby zabrakło jest zawsze możliwość namiotu lub hotelu który jest obok. Ale spokojnie jest jeszcze trochę czasu
Oczywiście że tak