Logowanie - błąd

Miejsce zgłaszania problemów z działaniem i obsługą Portalu i/lub Forum.
Awatar użytkownika
scirokee
Nowy
Nowy
Posty: 3
Rejestracja: sobota, 3 maja 2008, 08:56
Model: Scirocco II
Numer GG: 3100534

Logowanie - błąd

Postautor: scirokee » poniedziałek, 30 cze 2008, 08:26

PO zalogowaniu wyskakuje komunikat o błędnym loginie lub haśle.
Pomimo tego jestem zalogowany. Jednak nie działa \"zapamiętywanie hasła\" i przy każdym wejściu na stronę trzeba się logować.

Awatar użytkownika
TOMEK
Zaawansowany
Zaawansowany
Posty: 417
Rejestracja: sobota, 1 gru 2007, 19:39
Model: Scirocco II
Numer GG: 5086916

Odp: Logowanie - błąd

Postautor: TOMEK » poniedziałek, 30 cze 2008, 12:09

tez mi sie cos podobnego pare razy przytrafilo

Awatar użytkownika
Kamil
Kapitan Bomba
Kapitan Bomba
Posty: 2629
Rejestracja: poniedziałek, 8 paź 2007, 20:15
Model: Scirocco II
Numer GG: 5363528
Lokalizacja: Warszawa

Odp: Logowanie - błąd

Postautor: Kamil » poniedziałek, 30 cze 2008, 16:39

zacznijcie od wyczyszczenia cookies\'ow.
Old Volkswagens never die, they just get lower.

Awatar użytkownika
Sołtys
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 3219
Rejestracja: sobota, 1 gru 2007, 08:30
Model: Scirocco II
Numer GG: 1978368
Lokalizacja: Car-nice ... ZGY
Kontaktowanie:

Re: Logowanie - błąd

Postautor: Sołtys » wtorek, 25 lis 2014, 18:10

Ostatnio prawie co dzień pojawia mi się podczas logowania taki oto komunikat:

Kod: Zaznacz cały

Error: Infinite login loop intercepted.

lub

Kod: Zaznacz cały

Invalid token

co dziwne nie jest to przypadek jednego komputera i nawet po oczyszczeniu ciasteczek też nieraz się to powtarza. Trzeba kilku prób aby się zalogować do forum - bo na stronie głównej portalu loguje się bez problemu automatycznie.
Sytuacja podobno występuje taka też u innych forumowiczów.
Było sobie JH - teraz 16V gra :) ................ Moje SCIROCCO na STP
Obrazek

Awatar użytkownika
sroczek
Zaawansowany
Zaawansowany
Posty: 707
Rejestracja: środa, 20 paź 2010, 15:00
Model: Scirocco II
Lokalizacja: annopol lubelskie

Re: Logowanie - błąd

Postautor: sroczek » środa, 26 lis 2014, 10:38

ja mam to samo co u soltysa
Scirocco czesci ......................... kasuję śmieci na potęge. sory! jak jest ładna to stoi cała.
Ale nadal jest:
Warszawa 223
Peugeot 201 31
Camaro 5,7 h 76
Wartburg coupe
Maluch Bosmal Cabrio
itp

Awatar użytkownika
vega
Pisarz
Pisarz
Posty: 1002
Rejestracja: niedziela, 28 mar 2010, 10:28
Model: Scirocco I
Numer GG: 24919081

Re: Logowanie - błąd

Postautor: vega » piątek, 28 lis 2014, 00:35

Przez kilka dni miałam podobnie, nawet kilkunaste próby logowania codziennie nie pomagały. Dzisiaj (w tej chwili, bo rano tez nie mogłam), bez problemu zalogowałam się, ale prawie od tygodnia nie było takiej możliwości, mimo usunięcia historii przeglądania.
Jest:
Scirocco mk1 1978
Ford Ka 1999 (dupowozik )
Były:
Oldsmobile F85 Cutlass 1978 V8
Marcedes w111 22OS 1961
Opel Manta A 1975
Ford Granada 1978
Chevrolet Camaro 1988 v8 5.OL
Pontiac Fiero 1988 v6

Awatar użytkownika
madzians
Początkujący
Początkujący
Posty: 190
Rejestracja: niedziela, 9 mar 2008, 19:03
Model: Scirocco II
Numer GG: 3948723

Re: Logowanie - błąd

Postautor: madzians » niedziela, 30 lis 2014, 21:50

też miałem kiedyś przypadki braku możliwości zalogowania się - komunikat - Error: Infinite........
aż do momentu jak całkowicie straciłem dostęp do konta.
No nic, poczekamy dalej - pewnego dnia klęknie

Awatar użytkownika
kostrzyk
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 2086
Rejestracja: niedziela, 6 kwie 2008, 20:40
Model: Scirocco II
Numer GG: 2257011
Lokalizacja: Warszawa

Re: Logowanie - błąd

Postautor: kostrzyk » czwartek, 25 gru 2014, 00:32

niestety po upgradzie forum, wiele osób ma problem z zalogowaniem się na forum, w tym rafaolo, maniuss, stracili kompletnie dostęp, pojawia się to samo co u sołtysa, czy można sprawdzić o co chodzi?
Obrazek

Maras
Zaawansowany
Zaawansowany
Posty: 815
Rejestracja: środa, 12 gru 2007, 21:36
Lokalizacja: Poznań

Re: Logowanie - błąd

Postautor: Maras » czwartek, 25 gru 2014, 12:56

Rowniez mam ten problem z brakiem dostepu po zalogowaniu sie.
Pomaga logowanie sie w trybie "incognito" (prywatnym) :).
Wszystkie filmy i zdjęcia z Pierwszego Międzynarodowego Zlotu Scirocco w Polsce
[2007.12.10 - 2009.09.30] Scirocco mk2 GTX 1989 Alpine White (L90E) JH manual
[2009.10.31 - 2010.09.13] Scirocco mk2 GTX 1986 Monza Blue Metallic (LD5Y) JH automatic
INTERNATIONAL SCIROCCO MEETING IN PL: [2009] Stęszew / [2010] Zbąszyń / [2011] Zbąszyń / [2012] Jesionka / Gąbin [2013] / Gołuchów [2014] / Czekam! [2015] :D

szklarz poznań

Awatar użytkownika
jerzy72
Początkujący
Początkujący
Posty: 36
Rejestracja: niedziela, 10 lut 2013, 21:04
Model: Scirocco II
Lokalizacja: Rzeszów

Re: Logowanie - błąd

Postautor: jerzy72 » środa, 31 gru 2014, 08:47

Również mam problem z logowaniem. Ale w pracy mogę się zalogować, a w domu nie. ps. Forum można czytać nie logując się i jest ok. Gorzej dla aktywnych :shock:

Awatar użytkownika
KrzaquG60
Początkujący
Początkujący
Posty: 169
Rejestracja: poniedziałek, 1 kwie 2013, 10:04
Lokalizacja: NBA

Re: Logowanie - błąd

Postautor: KrzaquG60 » poniedziałek, 5 sty 2015, 16:57

Ja też przez dobry miesiąc nie miałem dostępu do konta. Dopiero od jakiegoś czasu mogę się zalogować, ale niestety muszę przy każdym odpaleniu forum logować się, pomimo tego, że mam zaznaczoną opcję 'zapamiętaj' :(
Obrazek
MK1 G60 in progress :D

Awatar użytkownika
szczepek3er
Początkujący
Początkujący
Posty: 108
Rejestracja: wtorek, 2 mar 2010, 18:08
Model: Scirocco II
Lokalizacja: WSZ

Re: Logowanie - błąd

Postautor: szczepek3er » poniedziałek, 5 sty 2015, 19:21

Ja mam podobnie, dopiero dziś po wielu tygodniach jakimś cudem udało mi się zalogowac :(

Awatar użytkownika
kostrzyk
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 2086
Rejestracja: niedziela, 6 kwie 2008, 20:40
Model: Scirocco II
Numer GG: 2257011
Lokalizacja: Warszawa

Re: Logowanie - błąd

Postautor: kostrzyk » poniedziałek, 5 sty 2015, 23:54

logujcie się w trybie incognito, wtedy za każdym razem wchodzi.
Obrazek

Awatar użytkownika
voo
Pisarz
Pisarz
Posty: 1267
Rejestracja: sobota, 1 gru 2007, 10:07
Model: Scirocco II
Lokalizacja: FZ

Re: Logowanie - błąd

Postautor: voo » niedziela, 2 sie 2015, 20:54

witam. od miesiąca albo lepiej nie mogłem się zalogować na forum. mogłem to zrobić tylko z jednego lapka, który akurat musiał iść na serwis. nie mogłem się zalogować z kompów, z których nigdy na forum nie wchodziłem. o co chodzi ?

-- niedziela, 2 sie 2015, 19:54 --

ok rozwiązałem problem. zamiast firefoxa zainstalowałem chrome i loguje się z każdego kompa.


Wróć do „FAQ”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości